Over mij

Welkom op mijn blog. Op deze blog deel ik mijn mening en kennis over verschillende vooral technische onderwerpen waar ik mij als ontwikkelaar mee bezig houd.

Ik “Barld Boot” ben op dit moment als enige actief als blogger op deze website. Recent heb ik de opleiding MBO Applicatieontwikkeling afgeronde op het Zadkine in Rotterdam. Ik heb besloten om verder te studeren en te kiezen voor de opleiding Informatica aan de Hogeschool Rotterdam.

Ik zou mijzelf willen omschrijven als ambitieuze ontwikkelaar die tijdens zijn studie Applicatieontwikkeling vooral geïnteresseerd is geraakt in het ontwikkelen binnen het .Net framework. Dit is ook terug te lezen in verschillende blogs die ik heb geschreven. Dit betekent niet dat ik niet houd van vernieuwingen of uitdagingen. Er zijn binnen het .Net framework nog genoeg uitdagingen voor mij maar ik ben ook niet bang om mij buiten mijn comfort zone te wagen met bijvoorbeeld een andere taal of framework. Daarnaast heb je ook nog de uitdagingen die je aangaat. Dat is ook de reden dat ik een website als Project Euler erg leuk vind. Hier staan problemen die je met behulp van programmeren kan oplossen in een taal naar keuze.

Daarnaast lees ik ook regelmatig artikelen over programeer technieken en dingen die daar om heen hangen. Mensen die mij kennen kunnen mij aanspreken over iets wat ik op deze website staat of discussiëren over een ander vak gerelateerd onderwerp dat vind ik over het algemeen wel interessant. Andere mensen kunnen een reactie achterlaten op een van de artikelen of mij persoonlijk een mail sturen naar boot@barld.nl

 

badge Project Euler

Project Euler badge

LinkedIn-profiel van Barld Boot weergeven Profiel van Barld Boot weergeven

https://github.com/barld